digitale communicatie

Zal legalisatie van ‘Thuiswerken’ de economie ten goede komen?

Na de COVID-19-uitbraak moesten alle grote bedrijven over de hele wereld een werk-vanuit-huis beleid invoeren. De hype die nu is ontstaan ​​over het concept van thuiswerken wordt nu naar een hoger niveau getild nadat de Duitse minister van Arbeid en Sociale Zaken heeft aangekondigd dat het land van plan is een wetsvoorstel in te dienen over het legaliseren van thuiswerken als een fundamenteel arbeidersrecht, waarbij werken op afstand zelfs wordt aangemoedigd.

Thuiswerken is bewezen productiever te zijn

Het voorstel komt niet uit de lucht vallen. Het concept van thuiswerken is al geruime tijd populair. Omdat ondernemers de mogelijkheid hebben om op afstand werkende werknemers in dienst te nemen, is de kans groot dat ze de beste vacature vinden die niet altijd mogelijk was met geografische beperkingen. Bovendien is het een goede manier om de kosten voor woon-werkverkeer te verminderen, waardoor de werknemer tijd en geld bespaart!

Technologische vooruitgang zorgt ervoor dat thuiswerken de norm wordt

De werkplek is nu naar een hoger niveau getild. Technologie heeft werknemers en ondernemers aangemoedigd om knutselwerk te dumpen en op een kosteneffectieve manier een virtuele werkplek te kiezen die de werkplek van de toekomst is. Veel samenwerkingstools en digitale communicatiediensten zijn opgekomen als essentiële tools om elk type bedrijf, online of anderszins, te runnen. Services van Microsoft zijn zeer effectief in dit domein met producten zoals Teams, Yammer, SharePoint en samenwerking ertussen via Microsoft 365 en nog veel meer. Het zou niet verkeerd zijn om te stellen dat als een dergelijk wetsvoorstel over het recht van werknemers om thuis te werken wordt aangenomen, de technologie zou bewijzen dat deze beslissing beter is voor de beroepsbevolking en de economie als geheel.

MachCloud – het alles-in-één communicatieplatform voor externe medewerkers

MachCloud biedt de modernste tools om externe medewerkers te ondersteunen. Het robuuste platform biedt unieke samenwerkingsoplossingen en communicatiediensten die niet alleen gebruikersvriendelijk zijn, maar ook effectief voor teamwerk. MachCloud biedt services die worden aangeboden door Microsoft Teams voor samenwerking met andere Microsoft 365-tools voor extra productiviteit. Met de diensten van MachCloud ervaren werknemers die vanuit huis werken de samenwerkingsomgeving die nodig is voor kantoorgebaseerde communicatie. Of u nu teamleider of een andere werknemer bent, u kunt effectief communiceren met medewerkers en samenwerken aan projectbestanden, documenten met extra functies voor samenwerkingen zoals chats, IM, spraaknotities, videoconferenties en bellen in Microsoft Teams.

Gebruik de MachCloud diensten voor de beste online werkervaring op afstand met MachCloud’s grote verscheidenheid aan producten om telewerken te vergemakkelijken.

Jack

Recent Posts

Zero Sign-On Authentication

MachCloud introduceert als eerste provider Zero Sign-On Authentication (en waarom dat zo belangrijk is) De…

april 12, 2023

Hoe creëer je cloudbeveiliging in een onderneming die op afstand werkt?

Werken op afstand is al een tijdje de norm in de IT-industrie. Het won echter…

januari 6, 2022

Hoe betrouwbare telefonie oplossingen ten goede komen aan moderne bedrijven

Cloud telefonie oplossingen zijn zeer voordelig voor moderne bedrijven. Bedrijven hebben een standaard Cloud telefonie…

december 23, 2021

Is Cloud Computing geschikt voor uw kleine/middelgrote bedrijf?

MachCloud biedt een veelzijdig platform voor allerlei soorten bedrijven. Cloud computing helpt kleine bedrijven te…

december 16, 2021

Enterprise SIP Trunking: de basisbegrippen

Veel organisaties kiezen voor Cloud Phone-technologieën, waarvan SIP Trunking er één is. De belangrijkste reden…

december 14, 2021

Kan ik het gesprek gewoon via Zoom voeren?

Ja, er is een manier om alleen aan een gesprek deel te nemen in audiomodus.…

december 13, 2021