Microsoft Teams

Werk eenvoudig vanuit huis met Microsoft Teams en MachCloud

Thuiswerken is al een paar jaar een norm in de IT-industrie. Na de komst van COVID-19 dit jaar moesten veel bedrijven die nooit een beleid voor werken op afstand hadden, hun werknemers thuis laten werken. Microsoft Teams is uitgerust met functies waarmee werknemers op afstand kunnen werken en toch in lijn kunnen blijven met de gebeurtenissen met de Moderne Werkplek.

Wat zijn Microsoft Teams functies die werken op afstand mogelijk maken?

  • Gesprekskanalen

Gesprekskanalen maken het gemakkelijker om bij het onderwerp te blijven en het gesprek gericht te houden op een bepaald onderwerp. Je kunt dezelfde mensen binnen verschillende gesprekskanalen hebben en zo relevant blijven voor het onderwerp.

  • Minder mailbox-rommel

Met communicatiekanalen is er minder behoefte om via e-mails te communiceren, waardoor de regelmatige e-mailruis die kan ontstaan ​​door werken op afstand wordt verminderd.

  • Platform overschrijdende service

Terwijl u thuis bent, kunt u mogelijk niet te beschikken over een reeks apparaten. Hier komt de Microsoft Teams functie om platformonafhankelijk te werken van pas. Hiermee kun je met Teams werken op de apparaten die je thuis hebt.

  • Verhoogde beveiliging

Bij medewerkers op afstand is de grootste bedreiging voor een bedrijf het lekken van informatie. Microsoft Teams is end-to-end versleuteld, waardoor de kans minimaal is dat hacktivisten Teams gerelateerde kwetsbaarheden aanvallen of misbruiken.

Hier zijn de top 5 tips voor effectief werken op afstand

● Blijf op de hoogte: om efficiënt vanuit huis te kunnen werken, is het beste om op de hoogte te zijn van de trend en veranderingen.

● Wees responsief: bij thuiswerken gaat het erom up-to-date te blijven. Als thuiswerker moet u de juiste communicatiemiddelen kunnen kiezen, om snel mee te kunnen gaan met ontwikkelingen.

● Investeer in betere breedbandverbindingsdiensten: internet is de ruggengraat van communicatie geworden. Zorg ervoor dat het internet 24/7 stabiel is om uw thuiswerkplek veilig te stellen.

● Stel uw uren vast: het is belangrijk om het juiste moment te weten om te werken. Dit maakt het voor uw collega’s gemakkelijker om u te benaderen wanneer u beschikbaar bent.

● Gebruik de Teams functie “achtergrondvervaging”: als u thuis bent wanneer u videoconferenties moet bijwonen, kunt u het beste de Teams functie voor achtergrondvervaging gebruiken voor een professionele uitstraling.

MachCloud – het onderscheidende platform dat een op maat gemaakte oplossing biedt voor Microsoft Teams

MachCloud speelt in op de groeiende behoefte aan communicatie in het IT-domein. Aangezien “communicatie de sleutel is”, kan worden geconstateerd dat miscommunicatie tot veel werk gerelateerde problemen kan leiden. MachCloud biedt oplossingen voor Microsoft Teams, PBX-integratie met Microsoft Teams en vele anderen. Het duurt slechts een enkele seconde van een gespreksonderbreking om uw volgende klant te verliezen. Investeer in MachCloud en verlies uw klanten nooit aan uw concurrenten.

Jack

Recent Posts

Zero Sign-On Authentication

MachCloud introduceert als eerste provider Zero Sign-On Authentication (en waarom dat zo belangrijk is) De…

april 12, 2023

Hoe creëer je cloudbeveiliging in een onderneming die op afstand werkt?

Werken op afstand is al een tijdje de norm in de IT-industrie. Het won echter…

januari 6, 2022

Hoe betrouwbare telefonie oplossingen ten goede komen aan moderne bedrijven

Cloud telefonie oplossingen zijn zeer voordelig voor moderne bedrijven. Bedrijven hebben een standaard Cloud telefonie…

december 23, 2021

Is Cloud Computing geschikt voor uw kleine/middelgrote bedrijf?

MachCloud biedt een veelzijdig platform voor allerlei soorten bedrijven. Cloud computing helpt kleine bedrijven te…

december 16, 2021

Enterprise SIP Trunking: de basisbegrippen

Veel organisaties kiezen voor Cloud Phone-technologieën, waarvan SIP Trunking er één is. De belangrijkste reden…

december 14, 2021

Kan ik het gesprek gewoon via Zoom voeren?

Ja, er is een manier om alleen aan een gesprek deel te nemen in audiomodus.…

december 13, 2021