Servicebeheer en Communicatieplatform

Het is tijd om werken op afstand voorgoed te omarmen

H

Het jaar 2021 is het jaar van het werken op afstand. Aangezien het aantal telewerkers naar verwachting zal toenemen (verdubbelen, in feite), zijn bedrijven op zoek naar manieren om de ervaring van werken op afstand gunstig en kosteneffectief te maken.

Werken op afstand wordt permanent

Met de historische verschuiving in de banenmarkt van 2020 als gevolg van de pandemie, hebben veel organisaties het thuiswerkbeleid tijdelijk ingevoerd, maar nu geaccepteerd als norm. De trend lijkt zich voort te zetten en zal in de komende jaren de overhand krijgen. Volgens de statistieken blijkt uit de productiviteitsmetingen dat werken op afstand [inderdaad] werkt. Veel technologiebedrijven laten hun werknemers voor onbepaalde tijd op afstand werken, zelfs nadat de kantoren open zijn.

Werken op afstand vereist meer betrokkenheid

Hoewel een kantooromgeving zijn eigen voor- en nadelen heeft, is een groot voordeel de positieve houding die mensen krijgen of de motivatie om door te gaan tijdens discussies tijdens vergaderingen. Dit is nog steeds een grote uitdaging. Werknemers verliezen zelden hun motivatie. Om zich als leider te onderscheiden, moeten werknemers deelnemen aan virtuele evenementen, actief zijn tijdens online vergaderingen en de communicatie intact houden.

Werken op afstand maakt cyberbeveiliging tot een belangrijk onderdeel

Met de opkomst van werken op afstand, heeft de wereld een nieuwe opkomst in cyberspace gezien: De cyberaanvallen. Cyberbeveiliging is een grote zorg geworden nu steeds meer werknemers op afstand gaan werken. Bedrijven moeten nu investeren om hun online beveiliging te versterken en hun algehele veiligheidspositie te verbeteren. De beste beveiligingsmethoden moeten worden ingezet om de moderne uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging aan te pakken.

De toekomst van werken op afstand is hier

De toekomst van het hybride werkmodel is nog onduidelijk. De belangrijkste verschuiving is echter geworden naar “wat” er wordt gedaan en niet “wanneer” en “waar” het wordt gedaan. Als werknemers de flexibiliteit krijgen om in hun eigen tijd en tempo te werken, slagen zij immers en hun werkgevers ook. Door te investeren in de juiste communicatietools kunnen werkgevers het hybride werkmodel naar een heel nieuw niveau tillen voor maximale productiviteit.

MachCloud biedt alles-in-één oplossing voor Unified Communications

MachCloud is één loket voor alle communicatiebehoeften van uw organisatie. Het biedt oplossingen zoals Cloud Voice, Cloud PBX, Direct Routing en Microsoft Teams voor bedrijven. MachCloud maakt uw taken eenvoudiger door soepele migratieopties met Teams te bieden. Dus of u nu van plan bent Teams, Zoom of een andere cloud-telefoniedienst in te zetten, met MachCloud zit u altijd goed.

Bekijk de producten van MachCloud en maak de overstap naar een model voor werken op afstand eenvoudiger met digitale communicatieplatforms zoals MachCloud.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten