Servicebeheer en Communicatieplatform

Enterprise SIP Trunking: de basisbegrippen

E

Veel organisaties kiezen voor Cloud Phone-technologieën, waarvan SIP Trunking er één is. De belangrijkste reden is dat SIP Trunking een flexibele inzet van Cloud Voice-oplossingen biedt. Grote en kleine ondernemingen met vestigingen verspreid over de hele wereld, of verschillende delen van de wereld, hebben SIP Trunking nodig om de communicatie te unificeren.

Om te starten met SIP Trunking, zijn er veel dingen om naar te kijken. Hier is een korte gids om de basisterminologieën en processen van een SIP Trunking Oplossing te kennen:

Inkomende SIP Trunking of Originatie

Originatie betreft inkomende SIP Trunking gesprekken. Originatie Telecom Operators bieden DIDs (geografische en bedrijfsnummers) en gratis nummers aan. Veel providers bieden ook onbeperkte gelijktijdige oproepcapaciteit. Er is dus geen behoefte aan capaciteitsplanning en het afhandelen van schaalbaarheidsgedoe. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met de provider voor het schalen van Voice diensten volgens de behoefte van uw organisatie.

Uitgaande SIP Trunking of Terminatie

Outbound SIP Trunking of Terminatie is een telefoniedienst van een provider die de door de beller geïnitieerde Cloud Voice-gesprekken verbindt met de beoogde bestemming. Goede Providers zorgen ervoor dat de audio van hun uitgaande gesprekken via de kortste route wordt afgeleverd. Heldere en kwalitatief hoogwaardige verbindingen zorgen voor een goede Cloud Voice-ervaring.

Wat zijn lokale nummers?

Het hebben van lokale nummers is een geweldige manier om een vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen. Met een lokaal nummer zijn klanten meer op hun gemak bij het bedrijf. Met lokale nummers kunnen bedrijven ook kosten besparen.  Deze nummers kunnen ook een bron zijn voor het creëren van nieuwe markten voor het bedrijf in de lokale regio.

Wat zijn naam-nummers?

Naam-nummers zijn telefoonnummers met een alfanumerieke waarde, zoals 1-800-CALLXYZ. Deze nummers zijn niet alleen gemakkelijker te onthouden, maar geven de klanten ook een gevoel van merkbekendheid. Een goede serviceprovider biedt altijd een set naam-nummers aan. U kunt er ook een krijgen voor uw bedrijf.

Wat zijn gratis servicenummers?

Een andere manier om uw klanten in contact te houden met uw organisatie is het aanbieden van gratis servicenummers. Met gratis servicenummers kunnen uw klanten contact opnemen met de juiste vertegenwoordigers. Dit is vooral handig bij grote aantallen inkomende gesprekken. Op deze manier kunnen de klanten worden doorverbonden met de juiste persoon.

MachCloud biedt best mogelijke SIP Trunking diensten voor de schaalbaarheid van uw bedrijf

MachCloud is een officiële en gecertificeerde telecomoperator die alles-in-een Cloud Phone-systemen levert die SIP Trunking, Cloud Voice, Microsoft Teams en vele andere Cloud-gebaseerde VoIP-aanbiedingen bieden.  Met MachCloud kunt u uw nummers zonder onderbreking bestellen en migreren, SIP Trunking integreren met uw huidige aanbod of dit volledig vervangen. Uw bedrijf krijgt een flexibele, consistente en veerkrachtige wereldwijde connectiviteit.

Neem contact op met een expert van MachCloud en maak gebruik van uw SIP Trunking diensten voor een betere bedrijfsvoering!

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten