Servicebeheer en Communicatieplatform

6 primaire zakelijke voordelen van een volledig beheerde VPS Hosting

6

Managed VPS is het meest in trek bij bedrijven die op zoek zijn naar een VPS hosting voor hun basisinfrastructuur. Een managed VPS hosting klinkt misschien alsof u extra geld moet uitgeven, maar in werkelijkheid bespaart u er op de langere termijn veel mee.

Voor ondernemingen kan het inhuren van middelen voor het beheer van servers en andere VPS-infrastructuur kostbaar klinken. In zo’n geval is een managed VPS hosting de oplossing voor hun beheerproblemen.  Een managed VPS plan levert niet alleen VPS diensten, maar biedt ook beheerdiensten.  Hier zijn vijf primaire voordelen van een volledig beheerd VPS hosting plan:

  1. Verbeterde server monitoring

Zoals de naam zegt, wordt een volledig beheerde VPS beheerd door de provider, dus het vereist minimale server monitoring van uw kant. Aangezien het effectief wordt gemonitord, kunnen bedreigingen proactief worden opgelost. Veel zaken die periodiek nodig zijn, zoals het updaten van software en het onderhouden van de servers, worden door de provider afgehandeld.

  1. 24 uur per dag technische ondersteuning

Bedrijven worden vaak op een gegeven moment geconfronteerd met technische problemen. Bij een volledig beheerde VPS-provider heeft u de klok rond toegang tot technische ondersteuning. De experts zijn er om u door de problemen heen te loodsen en grote problemen te voorkomen.

  1. Verbeterde beveiliging

Met een enorme infrastructuur komt de verantwoordelijkheid van beveiligingsbeheer. Met een volledig beheerde VPS hosting is een beveiliging gegarandeerd. Het is uitgerust met next-generatie tools om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Met alle noodzakelijke beveiligingsmechanismen en -beleid kunnen ze betere beveiliging bieden dan u zelf tegen extra kosten kunt doen! Bij een unmanaged VPS hosting bent u zelf de baas over uw beveiliging.

  1. Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Om uw website te beheren, heeft u toegang tot een gebruiksvriendelijke controle paneel om admin niveau taken af te handelen. U kunt gemakkelijk websites toevoegen aan de server, de prestatiestatistieken bekijken, databases maken en ga zo maar door.

  1. Gemakkelijk geautomatiseerde back-ups

Aangezien het volledige beheer door de provider wordt gedaan, is de provider verantwoordelijk voor het maken van back-ups. Er is een robuust rampherstelplan, zodat u uw gegevens in handen hebt wanneer u ze nodig hebt.

  1. Kosteneffectiviteit

De kosten van een volledig beheerde VPS hosting klinken misschien wat hoger dan de onbeheerde, maar in werkelijkheid kost de onbeheerde VPS u meer moeite en gedoe waar de volledig beheerde diensten u van bevrijden. Een fully managed service plan is een complete oplossing plan om het bedrijf naadloos te laten groeien.

MachCloud heeft alle antwoorden op uw VPS eisen

MachCloud is een all-in-one unified communication provider die top-notch bedrijfscommunicatie diensten aanbiedt. Met een VPS van MachCloud kunt u gebruik maken van Easy root access, betere monitoring faciliteiten, de meest recente back-end infrastructuur, maximale uptime (99,9%), een dedicated IP en nog veel meer.

Neem contact op met een MachCloud expert en bespreek vandaag nog uw bedrijfscommunicatie plan.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten