Servicebeheer en Communicatieplatform

Hoe volledig beheerde VPS Hosting u geld kan besparen!

H

In dit tijdperk van cloud computing en technologiegerichte trends is het nodig om te kiezen voor volledig beheerde VPS Hosting om bij te blijven.  Om een goed beheerde website te hebben, moet u ook een goed beheerde VPS-hosting hebben. Een betrouwbaar hostingplan is de sleutel om uw merk online beter te vertegenwoordigen.

Wat is een volledig beheerd VPS Hosting plan?

Een volledig beheerd Virtual Private Server Hosting-plan is alles wat u nodig heeft om uw rivalen voor te blijven. Met volledig beheerde VPS Hosting hoeft u de server niet meer te beheren. De volledig beheerde VPS Hosting zorgt voor software-updates, het bijwerken van beveiligingspatches en het toepassen ervan op servers en het uitvoeren van andere beheertaken op een dagelijkse basis.

Het beheer van volledig beheerde virtual private server hosting plan

  • Snelle servermonitoring

Met een VPS Hosting plan, wordt de server monitoring regelmatig uitgevoerd. Op deze manier worden eventuele anomalieën in termen van netwerkverkeer of andere bedreigingen van de veiligheid gedetecteerd voordat ze het systeem in gevaar kunnen brengen. Dus, het helpt om uw bedrijf te laten draaien op een stabiele manier. De server hardware wordt ook gecontroleerd, samen met het CPU-gebruik, de toepassing die draait op het besturingssysteem, schijfgebruik wordt ook regelmatig gecontroleerd.

  • 24 x 7 technische ondersteuning

Of u nu een Cloud gebaseerd bedrijf of een ander bedrijf runt, een website is van cruciaal belang om uw bedrijf te runnen. Als de server waarop de website wordt gehost in gevaar komt of technische hulp nodig heeft, kan uw bedrijf daar enige tijd onder lijden. Met een betrouwbaar managed VPS Hosting-plan kunt u rekenen op 24/7 ondersteuning van de experts. Zij kunnen het probleem in enkele minuten oplossen en uw bedrijf draaiende houden.

  • Betere beveiliging

Moderne VPS Hosting providers hebben topklasse beveiligingsmethoden met daarbij vele tools om beveiligingsproblemen op te lossen. Een volledig beheerde VPS is uitgerust met ingebouwde Next-Gen tools die er niet zijn bij een onbeheerde VPS. Bij een onbeheerde server moet u de beveiligingsmethodes zelf in de hand houden.

  • Geldvriendelijke oplossingen

Serverbeheer is niet alleen een ontmoedigende taak, maar brengt ook enorme kosten met zich mee. Met een volledig beheerde VPS hosting plan, zijn de kosten van serverbeheer al gedekt. Dit brengt de totale operationele bedrijfskosten naar beneden. Dus, unmanaged hosting plannen lijken goedkoper op het eerste gezicht, maar op de lange termijn, ze zijn duur voor het bedrijf.

  • Intuïtief Dashboard / Control Panel

Een volledig beheerde VPS Hosting biedt een dashboard welke gebruiksvriendelijk is en u alles kan bieden wat nodig is om beheertaken uit te voeren. Moderne Providers bieden intuïtieve dashboards. In het geval van een unmanaged server, moet u apart een dashboard installeren en een technisch persoon inhuren om dit af te handelen.

MachCloud is één loket voor al uw zakelijke communicatiebehoeften

MachCloud biedt moderne bedrijfscommunicatie oplossingen met de nieuwste infrastructuur. Of u nu VPS hosting of PBX installatie nodig heeft, MachCloud heeft het voor u geregeld.

Stap met MachCloud in zee voor next gen bedrijfscommunicatie via Cloud Voice oplossingen.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten