Servicebeheer en Communicatieplatform

Moderne Microsoft Teams tools voor werken op afstand

M

In het bedrijfsleven heeft de 2020 pandemie geleid tot een belangrijke ontwikkeling: het inrichten van werken op afstand voor de werknemers. Inderdaad, er zijn veel voordelen van werken op afstand, maar nu werken op afstand de nieuwe norm is geworden, is er een nieuwe term bedacht: de Hybride modus.

Hybride is de nieuwe weg voorwaarts waarbij werknemers niet gebonden zijn aan werken binnen de muren van een kantoor.

Fysieke kantoorruimtes zijn ontworpen voor iedereen

De fysieke werkplekken moeten worden uitgerust voor een in-line hybride ervaring.  Gebruik maken van intelligente camera’s is een manier om een fatsoenlijke vergaderervaring te bieden wanneer in hybride modus wordt gewerkt, d.w.z. dat de presentatoren op kantoor zijn en het publiek de vergadering op afstand bijwoont.

AI-gestuurde actieve spreker-tracking

Intelligente camera’s zijn uitgerust met AI-functies waarmee de camera kan focussen op de spreker in de ruimte en ook kan inzoomen.  De AI-functies omvatten ook bewegingen van gebaren en gezichtsherkenning.

Creëer en reserveer flexibele werkplekken met Hot Desking

Met Hot Desking kunnen u en uw collega’s flexibele werkplekken op kantoor reserveren. U kunt een ruimte reserveren vanaf het apparaat via de Teams-app en krijgt toegang tot persoonlijke Teams-chats, agenda, vergaderingen en nog veel meer. De hot desking-ervaring laat de gebruikers de Teams-displays gebruiken als een tweede scherm.

Moderne tools om hybride vergaderingen net zo effectief te maken als persoonlijke vergaderingen

Teams biedt een manier om vergaderingen in hybride modus te voeren zoals ze in persoon worden uitgevoerd. Met tools als Cameo kan je de camerafeed van Teams naadloos integreren in een presentatie en de mogelijkheid bieden om de manier van presenteren aan te passen.  De Cameo-functie wordt in het eerste kwartaal van 2022 uitgerold.

Microsoft Teams maakt hybride werken makkelijk uitvoerbaar

Op afstand werken is één ding en face-to-face werken is een ander. Hybride werken is inderdaad lastig wanneer we het beste van twee werelden moeten samenvoegen. Dit is waar Teams zijn rol speelt. Met Teams worden de grootste hindernissen van op afstand en hybride werken weggenomen.

MachCloud laat u genieten van Teams Direct Routing voor het beste in hybride werken

MachCloud biedt Teams belplannen om bedrijven te helpen in hybride modus te werken. Met een Teams-platform dat binnen de organisatie wordt ingezet, kunnen medewerkers eenvoudig hun smartphones instellen met de Teams-app en zowel op afstand als in persoon werken wanneer dat nodig is. Teams Direct Routing biedt geïntegreerd Microsoft-beheer, geoptimaliseerde spraakkwaliteit, eenvoudige migraties en eenvoudige schaalbaarheid.

Neem contact op met een MachCloud-expert en laat uw kantoor uitrusten met Teams Direct Routing voor een geweldige hybride ervaring.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten