Servicebeheer en Communicatieplatform

Ervaar Direct Routing met Teams en PBX

E

Microsoft Teams maakt slimme communicatie, moderne chatfaciliteiten, state-of-the-art vergaderingen en eenvoudige opslagmogelijkheden voor bestanden mogelijk.

Nu Teams na de pensionering van Skype for Business meer dan ooit aan populariteit wint, zoeken aanbieders van cloudcommunicatieoplossingen en cloudbedrijfsfunctionarissen naar manieren om met Teams zo veel mogelijk waarde uit hun bestaande systemen te halen.

Aanvankelijk “bring your own trunk” genoemd, werd Direct Routing met Teams geïntroduceerd om een PSTN-verbinding met Teams te bieden om Teams-gebruikers te faciliteren.

Kan ik Teams integreren met bestaande systemen?

Microsoft stelt bedrijven in staat om externe of interne gesprekken binnen de organisatie te voeren. Echter, de telefonie mogelijkheden binnen Teams zijn beperkt. Om dit te ondervangen heeft MachCloud een unieke connector ontwikkeld die Microsoft Teams integreert met bestaande PBX-systemen via Direct Routing. Het maakt gepersonaliseerde niveaus van communicatie mogelijk, met behulp van de Teams app op elk apparaat: Teams Phone, Smartphone of PC.

Kies de juiste oplossing

MachCloud maakt het mogelijk om op drie verschillende manieren telefoniediensten binnen Microsoft Teams in te richten:

  1. Vervang bestaande telefoonsystemen door Microsoft Teams. U kunt PBX-gerelateerde kosten besparen en profiteren van aantrekkelijke belplannen;
  2. Verbind Teams gebruikers met een bestaande Cloud PBX, op basis van MachCloud’s unieke Teams connector. Volledige functies PBX, gecombineerd met de kracht van de Teams app.
  3. Gebruik de Teams app op PC of smartphone om uw gesprekken via MachCloud’s Hosted PBX op te zetten. U heeft wel een Business voice abonnement of Phone addon nodig.

MachCloud helpt bij het kiezen van de juiste oplossing en biedt een soepel migratie pad waardoor simpele overstap mogelijk is. Indien de gebruikerswensen niet met één oplossing kunnen worden ingevuld, kan een mix van traditionele zakelijke telefonie en modern bellen in Teams worden geïntroduceerd.

Zaken die u moet overwegen voordat u een keuze maakt

  • Migratie

Voor het inrichten van Teams of een PBX Teams dient u te kijken naar telefoonnummers, licenties, hardware en gespreksroutering. MachCloud biedt advies en ondersteuning bij migratie.

  • Overweeg op afstand werken

Omdat werken op afstand een norm is geworden en virtuele werkplekken steeds veiliger worden ingezet, is een langetermijnplanning essentieel om goede kwaliteit spraakverbindingen te garanderen. Als u een Cloud-telefoniesysteem voor telewerkers implementeert, moet een PBX met Teams Connection op afstand worden beheerd en ingesteld. Een back-up routing is nodig voor het geval de verbinding uitvalt.

  • Frequentie van conferentiegesprekken

Afhankelijk van het type bedrijf, is het belangrijk om de frequentie van gesprekken en vergaderingen te voorspellen. Bandbreedte en verbindingseisen moeten duidelijk zijn voordat PBX met Teams wordt geïntegreerd. Vermijd knelpunten tijdens een belangrijke vergadering terwijl u van thuis werkt.

  • Kies de juiste telefoon

Simpel gezegd kun je een Smartphone, PC of bestaande telefoons gebruiken die verbonden zijn met de hosted Cloud PBX. Als telefoons echter met Teams worden gebruikt, heeft u Teams gecertificeerde hardware nodig of moet u bestaande hardware migreren.

MachCloud is uw oplossing voor een succesvolle Teams-migratie

MachCloud maakt uw taken eenvoudiger door soepele migratieopties te bieden met Microsoft Teams. De alles-in-één aanbieder van unified communication biedt ook diensten als PBX Cloud, Cloud Voice, SIP Trunking en nog veel meer.

Ga aan de slag met MachCloud voor een soepele overgang naar Teams.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten