Servicebeheer en Communicatieplatform

Top 5 voordelen van Office / Microsoft 365 voor bedrijven

T

Microsoft 365 voor bedrijven heeft een lange weg afgelegd. Van louter Word, Excel en PowerPoint is Microsoft 365 geëvolueerd tot een samenwerkingstool om de productiviteit met de cloud te verbeteren. Tegenwoordig is Microsoft 365 (de nieuwe naam voor Office 365) veel diverser, eenvoudiger, beschikbaar en gebruiksvriendelijker dan ooit. Laten we dieper ingaan op de 5 belangrijkste zakelijke voordelen van Microsoft 365.

Microsoft 365 voor bedrijven is eenvoudig te gebruiken

Eenvoud is een aspect van Microsoft 365 dat het erg populair heeft gemaakt bij gebruikers. Ondanks dat Microsoft 365 is uitgerust met de nieuwste tools en toenemende producten, zijn er geen ingewikkelde procedures en problemen met schakelen tussen de producten geweest.

Het is ontworpen voor de cloud

Microsoft 365 biedt lucratieve mogelijkheden met de Microsoft 365 Business Standard- en Microsoft 365 Business Basic-abonnementen. In beide gevallen is de volledige kantoorsuite beschikbaar voor het bedrijf dat deze producten gebruikt. De kantoorsuite omvat Word, Outlook, Excel, Exchange Online, One Drive, SharePoint, Yammer en Microsoft Teams. Gemakkelijke Microsoft 365-abonnementen zijn uitstekende opties voor kleine tot middelgrote bedrijven en grote organisaties.

Microsoft 365 voor bedrijven verbetert de teamsamenwerking in de cloud

In de moderne tijd slagen projecten met het samenwerken. Bedrijven die zijn uitgerust met de beste online samenwerkingstools hebben een grote kans op succes in de markt. Microsoft 365 biedt een gateway om meer te delen, communiceren en te praten. SharePoint dient als een bedrijfsbrede intranetservice en een documentbibliotheek voor het opslaan en beheren van inhoud voor de hele organisatie. Teams biedt samenwerking als geen ander. Met de optie Calling in Teams zijn spraak- en videoconferentiegesprekken rechtstreeks in Microsoft 365 geïntroduceerd!

Het ondersteunt werken op afstand

Over de samenwerking gesproken, de volgende stap is werken op afstand. Omdat uw bedrijf is uitgerust met de beste online samenwerkingstools van Microsoft 365, is het ook geen probleem om op afstand te werken in uw bedrijfsteam. Microsoft 365 helpt externe werknemers met de beste online beveiliging met Microsoft Authenticator voor 2FA en ook met het nieuwste beveiligingsbeleid.

Microsoft 365 biedt betrouwbaarheid en veerkracht

Microsoft 365 biedt de infrastructuur die nodig is voor het MKB om goed te functioneren en goed te gedijen in de markt. Het platform wordt rechtstreeks vanuit de cloud geleverd en er is dus geen zware setup nodig van het bedrijf, waardoor de overhead wordt verminderd. De door de cloud gehoste installatie is alles wat u nodig hebt om probleemloze bedrijfsactiviteiten uit te voeren.

MachCloud biedt winstgevende wederverkoop van Microsoft 365-services

MachCloud is één leverancier voor al uw zakelijke behoeften op het gebied van samenwerking en digitale zakelijke communicatie. Met MachCloud kunt u Microsoft 365 services winstgevend doorverkopen. Experts bij MachCloud zijn zeer goed op de hoogte van de behoeften van wederverkopers en hoe ze kunnen zorgen voor betere verkoop. Met MachCloud, de favoriete Microsoft 365 Services-provider van de reseller, kunt u het Microsoft 365-portfolio transformeren naar een hoger niveau van implementatie en bruikbaarheid. Ga aan de slag met MachCloud en ervaar het volgende niveau van wederverkoop met Microsoft 365.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten