Servicebeheer en Communicatieplatform

Hoe haalt u het meeste uit volledig beheerde VPS-hosting?

H

Een beheerde VPS is uw toegangspoort tot een succesvol bedrijf.  Met managed VPS Hosting kunt u gemakkelijk uw bedrijf starten met nul downtime en maximale beveiliging. Met een dergelijke hosting krijgt u een toonaangevend controlepaneel en servers met een hoge beschikbaarheid.

Wat zijn de voordelen van managed VPS voor bedrijven?

Managed VPS Hosting is een betrouwbare en schaalbare hostingoplossing. Het is de extra stap tussen shared webhosting en dedicated webhosting. Managed VPS hosting is een kosteneffectieve oplossing waarbij het bedrijf een gevirtualiseerde omgeving krijgt, vergelijkbaar met die van een dedicated server, maar tegen bijna de helft van de kosten. Er is dus meer stabiliteit en betere prestaties voor de bedrijfswebsite.

Met een volledig beheerde VPS kunt u de volgende voordelen krijgen:

  • Geen serverbeheertaken:

Een team van in-house experts is er om zorg te dragen voor alle server gerelateerde eisen. Dit omvat onderhoud, upgrades, software-updates, enz.

  • Beveiligde omgeving:

Een beveiligde omgeving is beschikbaar voor u waarbij er minder resources worden gedeeld met andere klanten van de aanbieder, dus uw gegevens en website zijn veilig.

  • Gemakkelijke upgrading van plannen:

Met een volledig beheerde VPS hosting, kunt u eenvoudig upgraden of downgraden naar uw zakelijke behoefte.

Toegangspoort tot bedrijfsgroei:

Dergelijke systemen openen nieuwe mogelijkheden voor een betere bedrijfsgroei.

  • Gemakkelijke migratieservice:

In een volledig beheerde oplossing krijgt u een eenvoudige migratiefaciliteit van uw website en de bijbehorende gegevens naar de volledig beheerde VPS-server.

Hoe kan ik volledig beheerde VPS gebruiken om mijn bedrijf te laten groeien?

Met een volledig beheerde VPS hosting oplossing kunt u meer doen dan alleen websites hosten. Een beveiligd platform kan worden gebruikt voor het verzenden van e-mails, oplossingen voor het delen van bestanden, e-commerce gerelateerde zaken, naast het hosten van websites.

Collaboratieve bestandsbewerking

Er zijn veel opties voor het gezamenlijk delen van bestanden in de Cloud. Veel oplossingen zijn gemaakt met volledig beheerde VPS servers. Als u zich wilt richten op iets van waarde, dan is privacy veilige bestandsdeling veelgevraagd.  Dergelijke tools kunnen bijvoorbeeld met Microsoft WorkFolders worden geïnstalleerd. U kunt altijd er ook een initiëren voor verdere bedrijfsgroei.

Project Management

Aangezien wendbaarheid een belangrijke springplank is geworden in elk bedrijf, zijn organisaties altijd op zoek naar manieren om projecten beter te beheren. U kunt altijd een project management project starten waar managers worden gefaciliteerd met een raamwerk, bijvoorbeeld Scrum proces voor het visualiseren van taken en hun voortgang.

Beheer van klantenrelaties

CRM oplossingen hebben een collaboratieve omgeving nodig. Volledig beheerde VPS kan u die omgeving bieden om zo’n webapplicatie te hosten. Met dergelijke apps kunnen uw klanten door verkooptrechters worden gevolgd. Op deze manier bent u beter in staat om aan de wensen van uw klanten te voldoen.

MachCloud biedt topklasse VPS oplossingen

MachCloud is uw toegangspoort om een succesvol bedrijf te worden. Het biedt vele producten en diensten voor een succesvolle communicatie-infrastructuur. De VPS module biedt een betere stabiliteit en meer controle over servers.

Ga in zee met MachCloud voor een robuuste VPS Hosting oplossing voor uw bedrijf.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten