Servicebeheer en Communicatieplatform

Verbeter de zakelijke communicatie met Voice voor Microsoft Teams

V

Voice voor Microsoft Teams is een complete oplossing om uw zakelijke telefonie naar een nieuw niveau te tillen. Microsoft heeft verschillende onderdelen van Teams geïntroduceerd die ook goed kunnen integreren met uw bestaande PBX-systemen. Of u nu nieuw bent op het gebied van zakelijke telefonie in de Cloud of al een bestaande infrastructuur hebt, Microsoft heeft het voor u geregeld.

Wat zijn de voordelen van Cloud-telefonie?

Als u op zoek bent naar een cloud-telefoniesysteem, zijn hier een paar dingen die u beter kunnen doen beslissen:

  • Doe meer met minder

Cloud telefonie is eenvoudig te hanteren en tegelijkertijd in te stellen. Door het ontbreken van fysieke hardware kunt u zaken eenvoudig beheren.

  • Mobiliteit

Een van de grootste voordelen van cloud-telefoniesystemen ten opzichte van traditionele systemen is dat cloud-telefoniesystemen u laten genieten van mobiliteit, terwijl traditionele telefoonsystemen u dwingen om tijdens werkuren aan uw bureau te worden geketend.

  • Flexibiliteit

Cloud telefonie biedt eenvoudige uitbreiding op basis van het aantal groeiende werknemers binnen de organisatie.

Voice voor Microsoft Teams: Het opzetten van uw plan

Microsoft Teams biedt u alle vele redenen om een Cloud-telefoniesysteem op te zetten. Met het Voice voor Teams aanbod zit u goed, hoe groot of klein de organisatie ook is. Hier zijn een paar dingen die u moet weten voordat u het Voice voor Teams aanbod inricht:

  • Verkrijg een Business Voice abonnement

Om Teams in te stellen, moet je een Microsoft 365-abonnement hebben. Daarnaast, als u van plan bent om cloud telefonie naar een volgend niveau te brengen, is het het beste om een Microsoft Business Voice abonnement te nemen zonder belbundel. Uw belbundel zal worden geleverd door MachCloud waarmee u elk nationaal of internationaal nummer kunt krijgen en nog veel meer.

  • Zorg voor de juiste internetverbinding

Om Teams in te stellen, moet u bij uw internetprovider controleren of uw bandbreedteplan de Teams Voice diensten kan ondersteunen. Dus, voordat u Voice voor Teams instelt, is het het beste om ervoor te zorgen dat uw internetverbinding telefonie ondersteunt.

  • Teams inrichten

Zodra u de abonnementen en de juiste internetverbinding hebt, moet u Teams instellen op de apparaten van gebruikers binnen de organisatie. Hiervoor moet u Teams installeren op werknemers apparaten zoals PC’s en mobiele telefoons. Daarnaast moet u de omgeving voor Teams instellen, zoals wellicht een vergaderruimte voor audioconferenties of voor gebruikers in lawaaierige omgevingen.

MachCloud- het centrale loket voor moderne cloud-telefoniediensten

MachCloud is een modern cloud telefonie provider platform dat veel diensten biedt op basis van moderne zakelijke unified communication eisen. Er zijn eenvoudige migratieopties van PBX naar Teams Direct routing, eenvoudige aansluitmogelijkheden van PBX en SIP Trunking, beter abonnementen beheer van Microsoft Office 365 en een compleet selfserviceportaal voor eenvoudige installatie en beheer.

Bereid uw organisatie voor op het volgende niveau van communicatie van MachCloud om tegemoet te komen aan moderne communicatie uitdagingen.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten