Servicebeheer en Communicatieplatform

Ontdek telefonie in Microsoft Teams voor bedrijven

O

De hype die Microsoft Teams Online heeft gecreëerd in het grotere plaatje van Cloud telefonie, is uitzonderlijk. Microsoft Teams heeft een nieuwe dimensie gegeven aan vergaderen. Als uw organisatie nog niet op Microsoft Teams zit, kunt u de look-and-feel ervan ervaren omdat u als gast kunt deelnemen aan Microsoft Teams-vergaderingen.

Er kan zoveel met Microsoft Teams, zoals alle activiteiten onder een tabblad met de georganiseerde Activity feed zien. Het is efficiënt in een hybride omgeving te werken en de veilige Login zorgt voor de privacy van de gebruiker. Laten we het eens hebben over de zeven redenen waarom uw organisatie Microsoft Teams nodig heeft om te gedijen in de toekomst van cloudcommunicatie.

Top 7 voordelen van Microsoft Teams voor uw organisatie

  1. Teams biedt een hub voor teamwork

Microsoft Teams biedt eenvoudige samenwerking binnen uw team met functies zoals bellen, chatten , samenwerken en telefoneren.

  1. Teams Video bellen is een levensredder tijdens het werken op afstand

Als je op afstand werkt, is er behoefte aan een uitstekende samenwerking. Teams biedt die omgeving die je verbonden houdt met je collega’s. Met de functie voor videobellen kunnen honderden gebruikers deelnemen aan de vergadering.

  1. Planner app laat Teams gebruiker georganiseerd blijven

Teams biedt een Planner-app waarmee je je favoriete productiviteitsapps kunt integreren. Zo heb je alle tools die je nodig hebt op één plek. Vaarwel schakelen tussen apps.

  1. Minder gedoe met e-mail

Teams zorgt voor het eenvoudig delen van bestanden op verschillende kanalen en chats. Dus, er is minder gedoe bij het beheren van e-mails. Je wilt met Teams niet betrokken raken bij conversaties die niet voor jou bedoeld zijn.

  1. Verbeterde productiviteit van medewerkers

Teams zorgt voor gemakkelijk werken in een hybride omgeving. Zelfs als de medewerker niet aan het bureau zit, is hij of zij bereikbaar via de Teams App. Medewerkers kunnen dus overal werken, wat hun productiviteit praktisch ten goede komt. Teams zorgt voor gemakkelijk bellen on-the-go!

  1. Niet beperkt door hardware of software

Het beste aan Teams is dat het kan worden geïntegreerd in uw bestaande PBX-oplossing. Er is geen speciale hardware nodig. Alles wat u nodig heeft is de Teams App en de licenties. U kunt dus gewoon met uw bestaande infrastructuur blijven werken.

  1. Gemakkelijk vergaderingen plannen

Microsoft Teams biedt eenvoudige synchronisatie van agenda’s en vergaderingen. Het is uitgerust met de vele tools die u nodig heeft voor agendasynchronisatie en het bespreken van vergaderagenda’s, het uploaden en delen van documenten en het uitvoeren van de vergadering in een online modus.

MachCloud biedt telefonie in Microsoft Teams-oplossingen

Microsoft Teams is een compleet Cloud Calling systeem. MachCloud biedt Teams Voice-oplossingen die end-to-end managed services zijn voor het bellen in Microsoft Teams. Met MachCloud kunt u genieten van bellen naar iedereen ter wereld met kosteneffectieve internationale belplannen, de beschikbaarheid van Teams Voice failover-diensten en een volledig versleutelde voice-oplossing om uw privacy te beschermen.

Ga aan de slag met MachCloud en implementeer een naadloze Microsoft Teams-oplossing voor een volgende generatie belervaring in de cloud.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten