Servicebeheer en Communicatieplatform

Heeft u uw Skype for Business migratie naar Teams al gedaan?

H

Skype for Business naar Teams migratie is nu essentiëler dan ooit vanwege het feit dat Skype for Business niet meer beschikbaar is. Microsoft had de data al vrij vroeg aangekondigd voor de migratie. Als u nog niet door het migratieproces bent gegaan, is het de hoogste tijd om de verandering in uw bedrijf te brengen voor een blijvende cloud-telefonie ervaring met Teams.

Hoe zorgt u voor de beste Skype for Business naar Microsoft Teams migratie?

De migratie van Skype for Business naar Teams is geen eenstapsproces. Het vereist planning en het maken van back-ups voordat je kick start het migratieproces. Het is belangrijk om een aantal activiteiten uit te voeren, zoals de belanghebbenden binnen uw organisatie en daarbuiten informeren, de reikwijdte van uw project te definiëren, het concept van het naast elkaar bestaan van Skype for Business en Teams te begrijpen. Zodra deze activiteiten zijn gedefinieerd, is de volgende stap het kiezen voor welk upgrade traject u gaat kiezen en de omgeving voor te bereiden.

Het is altijd essentieel om de medewerkers te trainen of op zijn minst vooraf te informeren met betrekking tot de verwachte verandering in het zakelijke cloud-telefoniesysteem. Een korte trainingssessie voorafgaand aan de inzet van het eigenlijke systeem is ook gunstig. U moet uw organisatie dus voorbereiden op de verandering.

Hoe uw gebruikers te upgraden bij de migratie van Skype voor Bedrijven naar Teams?

Er zijn twee manieren om te upgraden: alle gebruikers in één keer upgraden naar Teams, of gebruikers stapsgewijs upgraden.

Alle gebruikers in één keer upgraden naar Teams

Zoals hierboven vermeld, moeten de werknemers op de hoogte worden gebracht. In het Teams admin center, Org-wide settings > Teams upgrade, kunt u de Coexistence mode vinden. Verander de modus in Skype voor Bedrijven-gebruikers op de hoogte stellen dat er een upgrade naar Teams beschikbaar is door deze op Aan te zetten. In dezelfde modus kunt u in de vervolgkeuzelijst de coëxistentiemodus instellen op Alleen Teams.

Gebruikers in fasen upgraden

Bij deze methode worden niet alle gebruikers in één keer geüpgraded naar de Teams only modus. In plaats daarvan moeten ze in fasen worden geüpgrade. In eerste instantie is het dus belangrijk om de medewerkers van de eerste golf te informeren dat het op hen van toepassing zal zijn en voor hen de modus op Alleen Teams in te stellen, vervolgens moet u de gebruikers definiëren die onder de medewerkers van de tweede golf zullen vallen, enzovoort.

Een gebruiker die eenmaal de Skype for Business Online modus heeft geüpgrade naar Teams kan nog steeds gebruik blijven maken van het bellen naar vaste/mobiele nummers.

MachCloud maakt de migratie van Skype voor bedrijven naar Teams eenvoudig

MachCloud biedt een breed scala aan zakelijke cloud telefonie opties. De module voor migratie van Skype naar Business is alles wat u nodig hebt voor een probleemloze migratie naar Teams. De experts zijn er om u te begeleiden met alle benodigde details, van planning tot daadwerkelijke migratie.

Maak gebruik van MachCloud voor een soepele bel- en migratie-ervaring naar Teams.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten