Servicebeheer en Communicatieplatform

Nieuwe toestellen voor een rijke Microsoft Teams-ervaring

N

Veel wenkbrauwen werden opgetrokken toen de aankondiging van Skype for Business End-of-Life vorig jaar door Microsoft werd gedaan, ten gunste van een nieuwe M365-applicatie: Microsoft Teams. Teams is niet alleen een standaard onderdeel van Microsoft 365, maar is ook een “geïntegreerd” systeem dat het bedrijf een moderne communicatieoplossing biedt; een volwaardig telefoonsysteem van Microsoft.

Microsoft biedt niet alleen een zakelijk georiënteerd telefoniesysteem, maar het bevordert ook een betere communicatie met de gecertificeerde bureautelefoons zoals Yealink VP59 en andere spraak- en weergave apparaten. Onlangs kondigde Microsoft enige vooruitgang aan in zijn Teams-functionaliteiten, waaronder de introductie van SIP-telefoons!

De behoefte aan Teams-toestellen

Met een snelle acceptatie van Microsoft Teams, vooral na de pandemie, vinden organisaties manieren om samen te werken met video- en audioconferentie mogelijkheden. De spraak- en weergaveapparaten van Teams worden gebruikt om te voorzien in de groeiende behoeften aan zakelijke samenwerking, aangezien bedrijven de overstap maken naar een hybride manier van werken. Afgezien van typische bureautelefoons zoals Yealink VP59, introduceert Microsoft de mogelijkheid van volledig geïntegreerde Teams SIP-gebaseerde telefoons voor een rijke Microsoft Teams-telefoonsysteemervaring. Van deze telefoons wordt verwacht dat ze tijdens het werken met Microsoft Teams over basistelefoonfuncties beschikken. Basisfuncties zijn onder meer bellen en beantwoorden. Ze kunnen echter niet de meer geavanceerde Teams-functionaliteiten bevatten.

Een kijkje in bestaande Skype voor Bedrijven 3rd Party IP-telefoons (3PIP)

De Skype for Business 3PIP-telefoons werken met specifieke firmware en kunnen met Microsoft Teams overweg via een specifieke “cloudgateway”.

Microsoft deed in dezelfde blog nog een andere interessante aankondiging over Skype for Business 3PIP-telefoons. De tijdlijn voor Skype voor Bedrijven 3PIP IP-telefoons, die nog niet naar Teams zijn gemigreerd, is verlengd tot na de eerder ingestelde datum, namelijk 31 juli 2023.

Deze telefoons hebben ook firmware-opties voor standaard SIP.

MachCloud – betrouwbare aanbieder van telefonieoplossingen

MachCloud onderscheidt zich van de andere telefonieproviders met zijn unieke reeks diensten tegen de meest vriendelijke tarieven. De hoogwaardige back-end-infrastructuur maakt MachCloud-telefoniediensten robuust. Door diensten aan te bieden zoals Cloud PBX, SIP Trunking, VoIP en Microsoft Teams, heeft MachCloud vele oplossingen voor een betrouwbare dienstverlening.

Met MachCloud implementeert u binnen enkele uren bedrijfskritische oplossingen. Deze oplossingen kunnen uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen. Met het geboren-in-de-cloud MachCloud-platform heeft u overal tot uw bedrijfssystemen. Wij bieden onmiddellijke levering, eenvoudig beheer, eenvoudige en gecentraliseerde diensten voor uw dagelijkse zakelijke communicatie. Of het nu gaat om Teams of migratie of een ander Microsoft 365-aanbod zoals Exchange, SharePoint, Azure, OneDrive, onze mensen staan ​​klaar om u te ondersteunen. Onze experts evalueren uw bestaande systemen en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het succesvol uitvoeren van de implementatie en migraties. Met MachCloud heb je de vrijheid om keuzes te maken en je bedrijf met de markt mee te laten bewegen.

Ga aan de slag met MachCloud voor een soepele Microsoft Teams-ervaring voor uw bedrijf.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten