Servicebeheer en Communicatieplatform

Alles wat u moet weten voor een effectieve migratie naar Microsoft Teams

A

Veel gebruikers plannen hun migratie van Skype naar Teams. Als u uw agenda nog niet hebt gemarkeerd, 31 juli is de datum waarop Skype for Business officieel met pensioen gaat.

Het migreren van gegevens en contacten naar de nieuwe omgeving, Microsoft Teams, is een gevoelige taak. Je moet uitgerust zijn met alle kennis voor Microsoft Teams migraties en implementaties. Een Microsoft Teams implementatie checklist komt goed van pas als je van plan bent om te migreren.

Waarom zou ik eigenlijk migreren naar Teams?

Microsoft Teams breidt de mogelijkheden van Skype for Business uit. Dus met Microsoft Teams ben je helemaal klaar voor bestandsopslag, videovergaderingen, chatten, spraakbellen, app-integraties en nog veel meer onder een verenigd platform. Hier zijn de top 5 dingen die u moet weten voordat je migreert naar Teams.

– Assistentie van MachCloud Operation Teams bij de onboarding- en implementatiefase:

Het operatieteam is 24×7 beschikbaar voor elke assistentie om uw behoeften te ondersteunen. De migratie moet in fases worden uitgevoerd en op elk moment als je hulp nodig heeft, staat het MachCloud Operation Team klaar om te helpen!

– Ken de grootte en locatie van uw Team:

Microsoft Teams migratie hangt grotendeels af van de grootte van het bedrijf. Grootte en geografische locaties zijn belangrijke onderwerpen, vooral als je geografisch gescheiden organisaties en medewerkers in verschillende tijdzones hebt.

– Krijg een oplossing om Team Operations te stroomlijnen:

Gebruik het professionele team van MachCloud om tot de kleine details te komen, zij zullen met een plan komen dat het beste is voor de Skype naar Microsoft Teams Migratie van je organisatie.

– Weet hoe je de effectiviteit kunt meten:

Om het maximale potentieel uit Teams te benutten, moet je weten hoe effectief het is in de organisatie. Tools zoals Teams Admin Center, Power BI-sjablonen en Call Quality Dashboard zijn er om te helpen de operaties te verbeteren.

– Voorspel de kosten:

Teams Migraties vergen kosten, zowel van extern als intern. Op de lange termijn zal Teams echter helpen geld te besparen voor de gehele zakelijke communicatie-infrastructuur. De interne inspanningen zullen de kosten van het grootste belang zijn en moeten zeker op je Microsoft Teams implementatie checklist staan. Een andere kostenpost is een Microsoft 365 licentie, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

MachCloud biedt best-in-line Skype naar Teams migratie diensten

MachCloud is een alles-in-één unified business communication platform en biedt Professional Services. Het stroomlijnt Teams-migraties met zijn Skype naar Teams-migratiediensten. Van pre-migratie check tot on-boarding, MachCloud experts bieden hulp bij elke fase van Teams migratie.  Het gehele proces verloopt soepel en gestroomlijnd op basis van een projectaanbod met vooraf vastgestelde prijs.

Dus, leid de volledige bedrijfscommunicatie van je organisatie met de modernste tools met MachCloud.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten