Servicebeheer en Communicatieplatform

Skype for Business Online gaat met pensioen | Microsoft Teams is de nieuwe norm

S

Als het u nog niet was opgevallen, Skype for Business Online gaat deze maand met pensioen.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in Skype for Business Online en unified business communications diensten zijn zich terdege bewust van het feit dat Microsoft deze pensionering twee jaar geleden aankondigde. Het nieuwe platform is Microsoft Teams dat met veel meer is uitgerust. Sinds de aankondiging heeft plaatsgevonden, zijn er een groot aantal trainingen en workshops geweest van Microsoft en andere aanbieders over hoe de migraties te doen en hoe de overgangsfase van Skype for Business Online naar Teams aan te pakken.

Voor degenen onder u die nog niet hebben besloten om de overstap te maken, is het de hoogste tijd om dit voor eens en voor altijd te beslissen. MachCloud biedt met zijn Upgrades naar Teams-programma met Microsoft-ondersteuning upgrades naar Teams aan. Het begint vanaf augustus 2021 en zal voordelig zijn voor organisaties die de overstap nog niet hebben gemaakt. Zij zullen dan Skype for Business Online kunnen gebruiken voor een soepele Unified-bedrijfscommunicatie-ervaring totdat hun upgrade is uitgevoerd.

MachCloud-ondersteunde upgrades naar Teams

De organisaties die voor deze upgrade kiezen, krijgen de assistentie op basis van het type Skype for Business Online programma dat zij gebruiken. De duur van het programma zal afhangen van het volume van gebruikers en de aard van de initiële implementatie. Ze zijn gebaseerd op twee categorieën:

Skype for Business Online-only: Voor dit soort gebruikers worden ze in de Teams Only-modus geplaatst. Het programma zal een TeamsUpgradeOverridePolicy toepassen op de gehele tenant.

Skype voor Bedrijven Online-gebruikers in een hybride omgeving: Deze gebruikers zullen ook worden overgeschakeld naar Teams only-modus als ze dat nog niet zijn.

Wat komt er kijken bij de migraties?

Om de migraties uit te voeren, moet u rekening houden met veel technische aspecten. Om er zeker van te zijn dat de migratie proactief wordt uitgevoerd en er geen dataverlies optreedt tijdens de migratie, is het aan te raden om een Pre-migratie check uit te voeren.  MachCloud voert een dergelijke Pre-migratie check uit. Dit resulteert in een projectplan voor een naadloze en volledig transparante migratie met een vaste prijs voor uitvoering en planning.

Laatste gedachten over Teams Migraties

Het is belangrijk om op te merken dat diensten die deel uitmaakten van Skype for Business Online niet meer worden ondersteund zodra Skype for Business Online met pensioen gaat. Hieronder volgt een lijst van dergelijke diensten:

  • Skype voor Bedrijven Online Cloud Connector Edition (CCE)
  • Externe aanbieders van audioconferenties (ACP)
  • Hybride spraakconfiguraties
  • Skype-vergaderingsuitzending

MachCloud – het ene loket voor uw behoeften op het gebied van Unified Business Communications

MachCloud is een platform voor Unified Business Communication en biedt Voice for Teams waarmee uw klanten veilig versleuteld inkomend en uitgaand kunnen bellen. Het platform is uitgerust met een volledig geautomatiseerde selfserviceportal om de bedrijfscommunicatie probleemloos te laten verlopen.

Van plan om uw projecten te migreren van Skype naar Microsoft Teams? Laat onze experts u helpen met een soepele Teams-migratie met 24×7 ondersteuning!

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten