Servicebeheer en Communicatieplatform

Tips om communicatiediensten op peil te houden tijdens COVID-19

T

Tijdens de pandemiecrisis van COVID-19 spelen de communicatiediensten een actieve rol bij het samenbrengen van werknemers en het voortzetten van de bedrijfsprocessen. Mensen hebben nu creatieve manieren gevonden om Microsoft Teams te gebruiken om de betrokkenheid van werknemers intact te houden, want thuiswerken is immers niet eenvoudig voor degenen die er niet aan gewend zijn. Om het werkplezier levend te houden, hebben IT-professionals bij MachCloud veel lucratieve voordelen van Microsoft Teams getoond die de zorgen van klanten wegnemen.

De toewijding van Microsoft Teams

MachCloud doet er alles aan om haar klanten de best mogelijke opties te bieden tijdens de hoge vraag naar samenwerking te midden van thuiswerkvereisten tijdens de lockdown tijd. Het rijke communicatieplatform biedt verschillende oplossingen zoals Microsoft Teams Direct Routing oplossing. Microsoft Teams is beschikbaar voor zowel individuen als voor IT-professionals. Individuen ervaren tegenwoordig de voordelen van Teams bij e-learning en educatieve online activiteiten. IT-professionals zijn afhankelijk van Teams voor een beveiligde zakelijke communicatie. Microsoft biedt haar beste beveiligingsnormen binnen Direct Routing. MachCloud biedt vervolgens de beste beveiligingsnormen in het Telecom domein.

5 creatieve manieren om Microsoft Teams te gebruiken

Te midden van de huidige pandemische situatie hebben IT-professionals creatieve manieren gevonden om Microsoft Teams te gebruiken. Hier is een compilatie van vijf beste manieren waarop MS Teams kan worden gebruikt als een effectief hulpmiddel voor communicatiediensten:

  1. Houd de communicatie regelmatig: voor de teamleiders, begroet iedereen elke dag. Of in ieder geval om de dag. Het zorgt ervoor dat de medewerkers op de hoogte blijven.
  2. Deel Teams Tips: Bied werknemers dagelijkse begeleiding om sneller met de nieuwe communicatiemiddelen te werken, zoals “Werk snel gedaan met deze tips”
  3. Personaliseer de tools: krijg een gepersonaliseerde weergave om je comfortabel te voelen met de interface.
  4. Geef elke chat een titel: Aangezien er veel chats tegelijkertijd moeten plaatsvinden, is het altijd een goed idee om elke chat een titel te geven.
  5. Structuur in uw gesprekken: voeg bovendien een bladwijzer toe voor de belangrijke stukjes, zodat u niet elke keer het hele gesprek hoeft te volgen.

Lees ook: VOORDELEN VAN DIGITALE COMMUNICATIE

MachCloud – One-Stop oplossing om te voorzien in moderne zakelijke samenwerkingsbehoeften

MachCloud biedt verschillende oplossingen voor samenwerking en een verscheidenheid aan communicatiediensten op één plek. MachCloud voorziet in de behoeften van digitale zakelijke communicatie met haar oplossingen zoals MachCloud oplossing voor Microsoft Teams® en MachCloud®, inclusief belplannen. Met MachCloud houdt u de controle over het communicatieplatform en biedt u meer waar voor uw geld voor uw klanten en gebruikers.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten