Servicebeheer en Communicatieplatform

Werken op afstand – de nieuwe norm in het POST COVID tijdperk

W

Werken op afstand bestaat al een tijdje in de IT-industrie, maar niemand had zich in het jaar 2019 kunnen voorstellen dat het volgende jaar werken op afstand zou afdwingen bij alle soorten bedrijven. Sinds Microsoft Teams tijdens de pandemie in 2020 sterk in populariteit steeg, proberen bedrijven te kiezen voor Teams en soortgelijke andere Cloud-telefoniesystemen die hen kunnen helpen goed te functioneren aangezien thuiswerken de nieuwe norm is. Nu we verder gaan in het Post Covid tijdperk zijn CEO’s en managers over de hele wereld op zoek naar manieren om het werken op afstand soepel en gemakkelijk te laten verlopen.

Het belang van Voice in het tijdperk van telewerken

Veel landen in Europa streven ernaar om werken op afstand in de wetgeving te normaliseren. Dat gezegd hebbende, hangt de effectiviteit van een bedrijf af van de communicatie. Vergaderingen, discussies, brainstormsessies, noem maar op. Het belang van heldere communicatie is dus onvermijdelijk, en een goed Digitaal Communicatieplatform is alles wat u daarvoor nodig heeft.

Cloud Voice is de nieuwe norm

Over cloud gesproken: het is de ruggengraat van het hedendaagse bedrijfsleven, net zoals het internet dat tot een paar jaar geleden was. Het internet is de toegangspoort tot cloud- en digitale communicatie. Moderne bedrijven zijn zich ervan bewust dat de overstap naar de cloud de enige manier is voor een duurzame toekomst. Digitale communicatieplatforms worden dan ook op grote schaal toegepast.

Zeg vaarwel tegen flessenhalzen

Voorbij zijn de dagen dat digitale communicatie vol vervormingen en vertragingen zat. Dankzij de Cloud zijn er geen bottlenecks in de verbinding. Of het nu gaat om videovergaderingen of telefoneren; de conversatie wordt effectief gestroomlijnd.

Microsoft Teams biedt u alles

Microsoft Teams heeft in de loop van de jaren aan populariteit gewonnen. Nu Skype for Business dood is, is Teams de nieuwe manier van digitale communicatie voor Microsoft gebruikers. Teams is een alles-in-één digitaal communicatieplatform met de beste beveiliging en privacyregelgeving. Microsoft Teams wordt het meest gebruikt in academische instellingen voor leren op afstand, kleine bedrijven voor werknemers die op afstand werken en multinationals om te bellen en vergaderingen te houden over het hele continent en zelfs de hele wereld.

MachCloud is uw one-stop leverancier naar een toekomst met Cloud gebaseerde telefonie

MachCloud biedt vele soorten Cloud Voice-producten, waaronder Voice voor Microsoft Teams oplossingen, SIP Trunking, Cloud PBX en nog veel meer. Het digitale communicatieplatform biedt Cloud Voice oplossingen van de volgende generatie voor zowel ondernemingen als het MKB. Dus of u nu van plan bent Teams, Zoom of een andere cloud-telefoniedienst in te zetten, MachCloud heeft het voor u geregeld.

Bekijk de producten van MachCloud en maak de overstap naar een cloudgebaseerd digitaal communicatieplatform zoals MachCloud.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten