Servicebeheer en Communicatieplatform

Krijg verbeterde Microsoft Teams-gesprekken door eerst uw cache te wissen

K

Bellen met Microsoft Teams wordt intensief gebruikt voor zakelijke communicatie over de hele wereld. Net als andere systemen heeft de Microsoft Teams-applicatie een cache opslag voor betere prestaties. Een aanzienlijke cache kan de prestaties echter aanzienlijk belemmeren in plaats van de zaken te versnellen. Clearing Cache is dus een belangrijke taak die Microsoft Teams standaard niet heeft geïntroduceerd in de huidige interface. Vandaag leiden we u door het proces van Cache wissen in Microsoft Teams voor een betere bruikbaarheid en gebruikerservaring.

Hoe moet de cache in Microsoft Teams worden gewist?

Hoewel de wisfunctie is aangevraagd, moet dit handmatig gebeuren. We presenteren daar een oplossing voor. U kunt de cache wissen en de prestaties van Teams versnellen door de onderstaande stappen in Windows 10 te volgen.

  • Stap 1: Sluit Microsoft Teams af

Om de cache te wissen, moet u Teams afsluiten. U kunt de stappen niet uitvoeren terwijl je  je Teams gebruikt. Om teams af te sluiten, klik met de rechtermuisknop op het pictogram Teams en klik op Afsluiten.

  • Stap 2: Navigeer naar de directory

Open nu Verkenner en plak het volgende:

% appdata% \ Microsoft \ Teams

Dit brengt u naar de Teams Cache-locatie en u hoeft niet door veel mappen en plaatsen te navigeren om daar te komen.

  • Stap 3: inhoud verwijderen

Zorg ervoor dat u alle bestanden in de map verwijdert (waar u zojuist naartoe bent genavigeerd). Zorg ervoor dat alle verborgen bestanden ook worden verwijderd. (U kunt verborgen bestanden weergeven onder Mapinstellingen)

  • Stap 4: herstart Teams

Als u de inhoud van de map verwijdert, worden teams niet van uw systeem verwijderd. Nadat u opnieuw bent opgestart, moet u de Teams-instellingen opnieuw opgeven, maar u zult een flinke verbetering in de Teams-prestaties ervaren.

MachCloud – het all-in one platform met antwoorden op al uw communicatieproblemen

MachCloud is een toonaangevende cloudcommunicatie leverancier. Het platform biedt Microsoft Teams-gerelateerde oplossingen zoals MachCloud oplossing voor Microsoft Teams waarmee organisaties bellen in Teams  en Teams Direct Routing kunnen opzetten. Een reeks belplannen voor Teams is er om elk soort bedrijf te ondersteunen. De flexibiliteit en schaalbaarheid van MachCloud maken het een favoriete cloudgebaseerde Teams-provider voor bedrijven.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten