Servicebeheer en Communicatieplatform

Cloud Communicatie & Zakelijke Telefoon | De Basis voor Moderne Werkplek

C

Cloud communicatie heeft de manier waarop werknemers en klanten met elkaar communiceren verbeterd. Een Cloud communicatieplatform is de sleutel tot het beheren en uitvoeren van alle zakelijke communicatie. In het post-pandemische tijdperk hebben leveranciers van Cloud-telefoons zich gerealiseerd dat deze platforms divers genoeg moeten zijn om tegemoet te komen aan de moderne zakelijke communicatiebehoeften. Kortom, bedrijven hebben zich nu gerealiseerd dat deze systemen die spraaktelefonie en videoconferencing diensten hosten kunnen worden gebruikt als alternatieven voor de traditionele zakelijke telefoons.

Cloud-gebaseerde communicatiesystemen bieden alternatief voor kantoortelefoon

In 2020, tijdens het uitbreken van de pandemie, was er een plotse toename van thuiswerken. In Europa bedroeg het hoogste percentage volgens Eurostat 25% in Finland, gevolgd door Luxemburg en Ierland (respectievelijk 23% en 21,5%). Hierdoor moesten werknemers de communicatie intact houden om de werkstroom gaande te houden. In deze uitdagende situatie werd cloudcommunicatie, met haar aanbod zoals videoconferencing en telefoondiensten, de normale manier van communiceren en won daarmee aan populariteit over de hele wereld.

Zeg maar gedag tegen de traditionele zakelijke telefoon

Cloud platforms hebben de neiging om de bestaande telefoonsystemen te repliceren. Met platforms zoals Teams kan de volledige bedrijfscommunicatie onder één dashboard worden beheerd. Deze systemen hebben de potentie om direct beschikbaar te zijn vanaf de smartphones van werknemers. U hebt dus toegang tot uw bedrijfstelefoon waar u ook bent, wanneer u maar wilt.

Profiteer van Beheerde diensten

Cloudgebaseerde communicatieplatforms bieden een geïntegreerde omgeving. Er worden veel managed services aangeboden door providers aan bedrijven die migreren naar cloud-communicatiesystemen, zoals speciale netwerkgateways, geavanceerde encryptie, een veilige en veerkrachtige MPLS-verbinding, end-to-end monitoring van de verbindingskwaliteit en bescherming van gebruikers-ID’s van klanten, enz.

Eenvoudige facturering en klein budget

In tegenstelling tot traditionele telefoonsystemen waarbij u als maandelijkse abonnee moet betalen, bieden deze platforms eenvoudige facturering met prijsvriendelijke plannen. Het pay-as-you-go model in cloud computing is ook succesvol voor cloudcommunicatie.

Digitale communicatie is de toekomst van zakelijke communicatie

In de wereld na de pandemie zijn we getuige van de eerste fasen van een moderne en digitale werkplek. Er valt nog veel meer te ontdekken met een goed thuiswerkbeleid waarbij cloudcombinaties een belangrijke rol spelen. Aanbieders van oplossingen richten zich meer op gebieden als kunstmatige intelligentie en machine learning voor betere en verbeterde technische functies zoals live vertalingen, automatische samenvattingen van gesprekken, gezichts- en stemherkenning, enz. Op de moderne werkplek speelt next level cloudcommunicatie een grote rol.

MachCloud cloud-communicatieplatform – de communicatie van de toekomst

MachCloud is een cloud-communicatieplatform dat meerdere manieren biedt om moderne zakelijke telefoonsystemen voor gestroomlijnde communicatie op te zetten. Het platform biedt Microsoft Teams, Virtual Private Server, Windows Virtual Desktop, Cloud PBX, SIP trunk en nog veel meer.

Blijf voor op de concurrentie en kies voor MachCloud-diensten voor een soepele en probleemloze communicatie.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten