Servicebeheer en Communicatieplatform

Microsoft Teams beveiliging faciliteert het zakelijke domein

M

De beveiliging van Microsoft Teams blijft tijdens deze pandemiecrisis als beste in zijn soort. Videoconferenties voor officieel gebruik zijn niet nieuw in het zakelijke domein. Met de opkomst van de COVID-19-pandemie is er echter een grote toename van het aantal externe werknemers over de hele wereld, aangezien bedrijven hebben gekozen voor virtuele kantoren om sociale distantiëring te bewerkstellingen. De moderne digitale samenwerkingstools zijn dus de focus geworden van het bedrijfsleven en de academische wereld.

Te midden van deze pandemische en gezondheidscrises in de wereld is het dagelijkse verkeer gestegen naar recordhoogte. Eén service meldde een toename van 535% in online verkeer. Echter, in digitale samenwerking blijven privacy en cyberbeveiliging een van de belangrijkste problemen waarmee bedrijven te maken krijgen in deze pandemische crises. Sommige diensten zijn helaas ten prooi gevallen aan de toegenomen intensiteit van cybercriminaliteit en hebben daardoor het vertrouwen van veel klanten verloren. Microsoft Teams Security blijft echter de harten van Microsoft Teams-klanten winnen.

Microsoft Teams-beveiliging biedt haar klanten hoogwaardige beveiligingsfuncties

In de nasleep van deze pandemie is Microsoft Teams naar voren gekomen als populaire tool waar de academische en zakelijke sector enorm van hebben geprofiteerd. Het heeft bedrijven gefaciliteerd met eersteklas samenwerkingstools zoals videoconferenties, spraakconferenties, chats, oproepen en eenvoudige berichten. Microsoft Teams is het ultramoderne digitale communicatieplatform dat klanten tevreden heeft gesteld met alle zorgen op het gebied van privacy en beveiliging.

Twee-factor-authenticatie maakt de beveiliging van Microsoft Teams betrouwbaar

Microsoft biedt end-to-end-codering in hun eigen domein (niet in het telefoniedomein buiten Direct Routing) als hoofdkenmerk van de beveiliging van Microsoft Teams voor al haar videoconferenties en oproepen. Op deze manier kunnen de klanten gemakkelijk communiceren zonder enige inbreuk of afluisteren tijdens het gesprek of de videoconferentie. Microsoft Teams biedt een uitgebreide set privacyregels waaraan het platform zich houdt. Alle gegevens die tijdens de conferentie worden gedeeld, zijn beveiligd met het nieuwste coderingsmechanisme.

Microsoft verbetert de beveiliging van Teams verder door authenticatie in twee stappen mogelijk te maken, waardoor Teams betrouwbaar en beveiligd is tegen bedreigingen van buitenaf. Op deze manier blijven alle zakelijke gesprekken en het delen van informatie privé tussen werknemers. Privacy en beveiliging zijn de gefocuste factoren in Teams.

Gegevens worden versleuteld terwijl ze in rust en onderweg zijn, waardoor het delen van gegevens veilig en betrouwbaar is. Teams maken zelfs gebruik van AI via chatboxen tijdens vergaderingen om cyberpesten en ander intimidatiegedrag te bestrijden.

MachCloud – Het robuuste platform voor bellen in Microsoft Teams

MachCloud is een alles-in-één digitaal communicatieplatform dat is uitgerust met alle moderne samenwerkingstools van vandaag. Het biedt Calling in Teams oplossing. Het product MachCloud oplossing voor Microsoft Teams® biedt eenvoudige en betrouwbare oplossingen in cloudcommunicatie voor Microsoft Teams. MachCloud oplossing voor Microsoft Teams is een volledig geautomatiseerde service voor end-to-end versleuteld bellen in Microsoft Teams via Direct Routing. Ga naar MachCloud om de kracht van Microsoft Teams te gebruiken inclusief telefoneren via het traditionele spraaknetwerk.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten