Servicebeheer en Communicatieplatform

De functies die de doorbraak van Microsoft Teams hebben bewerkstelligd

D

Het zijn de vele functies van Microsoft Teams die het de afgelopen jaren populair hebben gemaakt bij bedrijven. Vooral tijdens de pandemie is het aantal gebruikers dat voor online samenwerkingshulpmiddelen kiest drastisch gestegen om de werkstroom intact te houden.

Vergaderfuncties van Microsoft Teams zijn vruchtbaar in de digitale werkruimte

Als er één ding is waarop Microsoft zich heeft gericht in Teams, is het de samenwerking. De samenwerkingstools van Microsoft Teams zijn zeer effectieve tools voor communicatie terwijl u op afstand werkt. Microsoft Teams vergaderfuncties bieden ook een rijke ervaring bij het houden van online vergaderingen. Teams is een knooppunt voor teamwerk en os zorgvuldig samengesteld met het oog op de behoeften van projectteams.

Teams kan dienen als een volwaardig zakelijk telefoonsysteem

Teams biedt bedrijven connectiviteit met een volledig en robuust cloud gebaseerd PBX-systeem, zelfs met uw huidige telefoniesysteem. De installatie is gestroomlijnd en Microsoft Teams kan precies worden gebruikt zoals een normale zakelijke telefoon werkt. Het is uitgerust met functies zoals geïntegreerde kiestoetsen, doorschakelen en gelijktijdig overgaan, in de wacht zetten en ophalen, oproepgeschiedenis, beantwoorden en initiëren van oproepen (op naam en nummer, voicemail en vooral noodoproepen. Al deze Microsoft Teams functies kunnen worden gebruikt via elk door Teams ondersteund apparaat zoals een werklaptop of -tablet of zelfs uw persoonlijke smartphone.

Telefonie instellen in Teams voor uw bedrijf

Om de functies van Microsoft Teams te kunnen gebruiken, moet de Microsoft 365 licentie aan uw kant actief zijn. Er zijn twee opties in Teams om te bellen, gebeld en doorverbonden te worden:

● Telefoonsysteem en belplannen

In deze benadering biedt Microsoft telefoonnummers aan de bedrijfsgebruikers van Teams samen met de PSTN-service. Deze optie is echter niet beschikbaar in de meeste Europese landen.

● Gebruik Direct Routing

In Direct Routing kunnen bedrijven hun bestaande PBX- en PSTN-verbinding gebruiken, inclusief belplannen voor Teams telefonie.

MachCloud – de alles-in-één aanbieder van zakelijke telefonie

MachCloud biedt als Telecom Operator een compleet en robuust telefonieplatform voor digitale zakelijke communicatie. Het moderne communicatieportaal biedt bedrijven alle tools die nodig zijn voor een samenwerkingsomgeving binnen het bedrijf tussen werknemers en klanten. Uitgerust met eersteklas infrastructuur, heeft MachCloud oplossingen zoals MachCloud® en MachCloud oplossing voor Microsoft Teams® om Teams-gerelateerde functies te bieden, waaronder Bellen in Teams, Direct Routing, etc.Rust uw bedrijf vandaag nog uit met MachCloud voor effectieve zakelijke communicatie en stap aan boord met een ultramodern bedrijfscommunicatieplatform.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten