Servicebeheer en Communicatieplatform

Een handleiding voor het implementeren van Microsoft Teams Direct Routing

E

Microsoft Teams Direct Routing is enorm populair geworden sinds het concept van moderne zakelijke telefonie is geïntroduceerd. Een telefonie infrastructuur die rechtstreeks is gekoppeld aan Microsoft Teams geeft een voorsprong aan uw zakelijke telefoonsysteem. Microsoft heeft volledige documentatie geleverd over de stapsgewijze handleiding voor het implementeren van Direct Routing voor de nieuwste zakelijke cloudcommunicatie. Het is echter erg ingewikkeld om te implementeren met PowerShell-scripts en connectiviteitsprotocollen, inclusief beveiligingsimplementatie. Er zijn providers die eenvoudig uw zakelijke telefonie kunnen opzetten met Microsoft Teams, zonder gedoe.

Met Microsoft Teams Direct Routing doet u meer met minder

De Direct Routing-functie breidt de mogelijkheden van Teams uit. Er zijn twee belangrijke fasen om Directe routering in Microsoft Teams te implementeren. Dit zijn:

  • Planning en vereisten
  • Implementeren van directe routering

Planning van het zakelijke telefoniesysteem

Het is belangrijk om de details van Teams Direct Routing te kennen voordat het wordt geïmplementeerd. Direct Routing stelt de klanten in staat om samen te werken met systemen van derden, zoals lokale telefooncentrales, Microsoft-telefoonsystemen en analoge apparaten. Bovendien kunt u de bestaande infrastructuur die u heeft blijven gebruiken. Het vergemakkelijkt gebruikers die geen belbundel hebben. Het is belangrijk om de licentievereisten te kennen voordat u aan de slag gaat met Directe Routering.

Implementatie van Microsoft Teams Direct Routing via uw lokale provider

In deze fase worden de volgende stappen uitgevoerd:

Stap 1: Direct Routing Activeren

In deze stap wordt de verbinding tussen het Teams beheercentrum en uw lokale provider tot stand gebracht. Geen configuratie aan uw zijde benodigd, alles wordt volledig geautomatiseerd geleverd door uw lokale provider.

Stap 2: Schakel gebruikers in voor Direct Routing

Voor deze stap gaat u eerst een gebruiker aanmaken in Microsoft 365 en een licentie toewijzen. U kunt gebruikers aanmaken via het admin center. Vervolgens kunt u aan deze gebruiker de juiste Microsoft-licenties toewijzen.

  • Configureer Voice Routering Opties

U kunt Teams configureren om rechtstreeks via een spraakkanaal naar het telefoonnetwerk te routeren of Teams configureren om verbinding te maken met uw bestaande PBX.

  • Telefoonnummer

Een nieuw of bestaand telefoonnummer kan worden toegewezen aan een Teams-gebruiker of een bestaand PBX-toestelnummer kan worden toegewezen aan een Teams-gebruiker. Dit proces is geautomatiseerd door uw telefonieleverancier.

MachCloud helpt bedrijven met het opzetten van hun zakelijke telefonie

MachCloud is een alles-in-één leverancier van zakelijke telefoniesystemen die bedrijven en organisaties, variërend van MKB tot zakelijk niveau, helpt bij het gebruik van zakelijke telefoonsystemen. De diensten omvatten Cloud PBX (Hosted PBX), SIP Trunking en Microsoft Teams Direct Routing. Met zijn Teams-georiënteerde unieke oplossingen zoals Teams Belbundels en MachCloud PBX Integratie met Microsoft Teams, onderscheidt MachCloud zich van andere providers in de markt.

Neem contact op met MachCloud voor meer informatie over de installatie van Teams Direct Routing en profiteer van de modernste zakelijke telefonieservice en zakelijke cloudcommunicatie.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten