Servicebeheer en Communicatieplatform

Bereid u voor op door Microsoft Teams gecertificeerde bureautelefoons

B

Naast geweldige telefonieservices introduceert Microsoft nieuwe voor Teams gecertificeerde bureautelefoons.

Onlangs legde Microsoft in een blogpost uit hoe de mogelijkheden van Teams kunnen worden verbeterd met behulp van moderne telefoons. Formeel een onderdeel van Microsoft Teams Displays, bieden de bureautelefoons een moderne ervaring van communicatie en samenwerking. De apparaten zijn verrijkt met functies zoals hoogwaardige bel- en videomogelijkheden, knoppen en een handsfree-ervaring. De toestellen worden geproduceerd door AudioCodes, Poly en Yealink.

Wat zijn de nieuwe, door Microsoft Teams gecertificeerde bureautelefoons en apparaten?

Aangezien Microsoft al van Teams het meest beveiligde communicatie platform aan het maken is, zal de introductie van een nieuwe gecertificeerde bureautelefoon bijdragen aan de toch al strenge beveiliging van Teams. Dit zijn de bureautelefoons die Microsoft heeft aangekondigd in de eerste helft van 2021 aan te bieden:

  • Basis IP-telefoons voor Microsoft Teams

Deze telefoons beloven de functionaliteit van een volwaardige zakelijke telefoon- en telefoniedienst. Naar verwachting plant Microsoft een normale telefooninterface met knoppen. Dit betekent dat de bureautelefoon kan worden gebruikt zoals gewone kantoortelefoon met of zonder aanraakinterface. De hardware-interface blijft aanwezig zodat het een betaalbaar algeheel kosteneffectief apparaat voor bedrijven is en gemakkelijk kan worden met bestaande verouderde telefoniediensten.

  • Microsoft Teams USB-telefoons

Veel gebruikers bellen veelvuldig en die zouden naast Teams-belervaring ook kant-en-klare oplossingen nodig hebben. Daarom biedt Microsoft USB-randapparatuur aan die op USB apparatuur kan worden aangesloten. Ze kunnen eenvoudig worden aangesloten op pc’s of MAC’s voor een rijke belervaring met Teams. De standaard Yealink USB-telefoons zullen naar verwachting eind 2021 op de markt komen.

Microsoft zet zich in om ​​communicatie met Teams naar het volgende niveau te tillen

Met nieuwe telefoons op de markt kan het concept van werken op afstand worden vereenvoudigd voor werk van thuiswerkers. Sinds het COVID-19-werk vanuit huis, zijn veel organisaties op weg naar een meer hybride werkomgeving. De aankondigingen over de introductie van Teams Display-apparaten zijn de volgende stap om een ​​hybride werkruimte voor bedrijven te bevorderen.

MachCloud – de alles-in-één serviceprovider van Microsoft Teams

MachCloud zet zich in om communicatie te bevorderen en zakelijke communicatie voor moderne organisaties te verbeteren. Met een breed scala aan telefoniediensten om uit te kiezen, laat MachCloud u op de hoogte blijven met snelle ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Het platform biedt naast Teams Direct Routing ook Bellen in Teams oplossingen. De service MachCloud oplossing voor Microsoft Teams zet zich in om Teams-gerelateerde oplossingen te bieden voor organisaties die bereid zijn de overstap naar Teams te maken. De experts van MachCloud staan ​​altijd klaar om organisaties bij te staan ​​met deskundig advies en hulp.Ga aan de slag met MachCloud voor een rijke zakelijke communicatie-ervaring op het volgende niveau.

Servicebeheer en Communicatieplatform

Volg ons

MachCloud is uw leverancier van oplossingen voor cross-platform unified communication.

Categorieën

Meest recente berichten